Posted on Hozzászólás most!

Klasszikus magyaros reggelik – Ladó Café

Mikor egy kedves meghívást kapunk, ha tehetjük eleget is teszünk neki.  Most lehetőségem akadt ellátogatni a Ladó Café-ba hogy megvizsgáljam, mit ehet az egyszeri ember reggel tájt a Dohány utcában.

 

A kávézó, valójában inkább étterem belső tere kellemes kialakítású és elég tágas is. Rendszeresek itt a különféle koncertek. A programok listája minden asztalon megtalálható. Pár perccel az érkezésünk után természetesen már az étlap is a kezünkben volt. Itt nem a francia irányvonal a domináns, hanem a klasszikus, egyszerű, magyaros ételek.  Ennek megfelelően egy kolbászos lecsót és egy sonkás-sajtos omlettet választottunk. Az ételek kiadósak és ízletesek voltak. Semmivel nem akartak többnek tűnni, mint amik, de szerintem erre nincs is szükség. Ha egy lecsó lecsónak tűnik, és lecsó íze van, abból nagy baj nem lehet! 🙂

 

Valami desszertet is szerettem volna megkóstolni. Szinte adta magát a pite reggeli elnevezésű kombináció. Ez 3 db friss meleg almás pitéből és egy cappuccinoból állt. Azt hiszem ez a süti sikerrel veheti fel a versenyt a croissant-okkal és pain au chocolat-okkal. Állagra és ízre is tökéletesre sikeredett. A mellé kapott Lavazza hávé pedig hozta a nagyszerű papírformát.

 

Köszönjük szépen a meghívást. Igazán jól éreztük magunkat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hat − = 4